Shop Mobile More Submit  Join Login
×Details

Submitted on
May 21, 2013
Image Size
42.4 KB
Resolution
640×360
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
545
Favourites
6 (who?)
Comments
31
Downloads
0
×
Mass Effect -joukkocosplay Traconiin 2013 by Temerice Mass Effect -joukkocosplay Traconiin 2013 by Temerice
”You go to war with the army you have”, sanoi Garrus, mutta missään ei kielletä kasvattamasta armeijaa interwebsin välityksellä ennen sotaa tai conia, joista jälkimmäinen on nyt siis kyseessä.

Eli Mass Effect -cosplayryhmä olisi kyseessä, ja missiomme sijoittuu Traconiin vuodelle 2013. Tarkoituksena on viettää aikaa samanmielisten ihmisten kanssa eli siis hengailla ympäriinsä, puhua, puhua ja puhua, photoshoottailla kaikkien muistikortit täyteen ja tietysti olla yleisesti badasseja. Kaikki pelisarjasta pitävät ovat äärimmäisen tervetulleita mukaan, oli cosplayta tai ei, mutta kuten SuperrNaive jo sanoikin, ”puku tuo lisää eeppisyyttä ja saamme kroganitkin tutisemaan ylitsevuotavasta cooliudestamme”.

Kokoontumisäivä on sunnuntai, mutta porukasta löytyy niitäkin (ts. minä), jotka aikovat hengailla cossissaan koko viikonlopun.

Squad for the mission (ehe hehe) on vielä vähän hakusessa, mutta alustavasti mukana tulevat conia valloittamaan:


Shepard - Temerice
Legion - Zanna-kun
Illusive Man - FeiLongLiu
EDI/Joker - Naakdu
Thane/Kasumi/joku muu? - Superrnaive
Kaidan - Neqtar
? - Lontsi
Javik - Shiyanoya
Shepard - NL07


Vaikka paikalle sattuisi useampikin saman hahmon cossaaja, se ei ole ongelma eikä mikään, mutta koska Mass Effectin hahmokaarti on varsin laaja, löytyy jokaiselle varmasti hahmo, jonka ainoana cossaajana on mukava valloittaa conia. Koska kaikki rakastavat listoja, viskon tähän vielä muutaman oikein cossikelpoisen hahmon noin niin kuin inspiraatioksi: Kaidan, Ashley, Liara, Garrus, Tali, Thane, Jack, Mordin, Miranda...

Tervetulleita ovat myös kaikensorttiset Shepardit N7-haarniskoissaan ja vapaa-ajan vaatteissaan, kaikkien ihanat OC:t kolmospelin multiplayerista, randomit Citadelin asukkaat sekä vähäpätöistäkin vähäpätöisemmiltä tuntuvat NPC:t, joiden merkittävyyden huomaa vasta, kun sen hahmon cossaaja saapuu paikalle.

(Huomaamaton huomautus tähän väliin: Saattaisin tikahtua onnesta, jos joku cossaisi Khalisah Bint Sinan al-Jilania ja Teme!Shepard pääsisi vetämään häntä turpaan ~ )

Kaikki ovat äärimmäisen tervetulleita, kysyä ja ehdotella saa! Mission pääjärjestäjinä toimivat Temerice eli meikätyttö sekä SuperrNaive ja ”ehkävähänmuttavainpienesti” Naakdu.

Kaikki mukaan pelastamaan Tracon Reapereilta! THE GALAXY NEEDS US!
Add a Comment:
 
:iconhazikamiy:
Hazikamiy Featured By Owner Sep 16, 2013
Hei! En tiedä mihin muuallekkaan laittaisin viestiä niin pommitan tähän. Onko tulossa tällaista meininkiä muihin coneihin? Haluisin joinata koska en ollut traconissa kuin vain lauantaina :( 
T. se toinen femshep :D
Reply
:icontemerice:
Temerice Featured By Owner Sep 18, 2013  Hobbyist General Artist
Terve! (8 Tähän sopii viestittää, koska tämä nyt oli ainoa paikka, jossa koko ryhmä oli virallisesti olemassa : D. Eilen tosin Facebookiin syntyi tälle peräti oma ryhmä, koska ihmiset olis edelleen halukkaita tekemään tolla listalla olevia cosseja johonkin ens vuoden coniin, todennäköisimmin Desuun (8 . www.facebook.com/groups/170457… siinä olis osoite, sopii liittyä sinne ~

Meillä on kanssa hyvin aktiivinen Dragon Age -ryhmä, jos oot sitä koskaan pelannut, ja ollaan aina värväämässä iloisesti lisää porukkaa %D
Reply
:iconnl07:
NL07 Featured By Owner Aug 19, 2013   Artist
Hei kävisikö teille jos mä tekisin tästä sellaisen lyhyeen ME fani dokumenttin? Oon tätä projektia suunnitellut tässä jonkin verran ja nyt sattuis olemaan mainio tilaisuus saada se tehtyä :)
Reply
:icontemerice:
Temerice Featured By Owner Aug 21, 2013  Hobbyist General Artist
Facebookin puolella ideasta tykättiin (suora lainaus: "VOI KYLLÄ"), että kuulostaa hyvältä (8
Reply
:iconnl07:
NL07 Featured By Owner Aug 8, 2013   Artist
Onko mahdollista vielä tähän liittyä? Tulisin Male Shepinä desusta.
Reply
:icontemerice:
Temerice Featured By Owner Aug 8, 2013  Hobbyist General Artist
Ehdottomasti on äärimmäisen mahdollista liittyä, tervetullos vaan mukaan (8 . Mitä enempi, sen hauskempaa, varsinkin kun Shepardeista on kyse : D. Itellä on FemShep tulossa, mitä nyt olin unohtanut editoida sen tohon listaan.
Reply
:iconfeilongliu:
FeiLongLiu Featured By Owner Aug 6, 2013  Hobbyist Traditional Artist
elikkä sunnuntaina tuon huskaantuneen naamani paikalle? La on sitten pyhitetty zevranina olemiseen....
Reply
:icontemerice:
Temerice Featured By Owner Aug 7, 2013  Hobbyist General Artist
Mä ainakin hengailen Shepardina koko viikonlopun jos vaan saan sen ajallaan valmiiks, muut näyttää tosiaan tähtäävän sunnuntaille (8
Reply
:iconfeilongliu:
FeiLongLiu Featured By Owner Aug 8, 2013  Hobbyist Traditional Artist
mie just zevinä aattelin toisen päivän hillua ni su oon sitten illusive setä :) hei saat siitä naamasta kertoa että mitä maaleja mun kandee hankkia
Reply
:icontemerice:
Temerice Featured By Owner Aug 13, 2013  Hobbyist General Artist
Hmm, mä hankkisin varmaan Punanaamiosta ihan tavallista mustaa naamaväriä (itellä on vesiliukosta, mutta noi rasvaliukoset on kyllä ihan yhtä toimivia. Pitkään conipäivään ne vois melkein sopia paremmin.) ja sitten tota sinistä helmiäisväriä punanaamio.fi/tuote/3384/grima… . Sitten vaan mustalla pohja ja sinisellä siihen niitä Reaper-virtapiirejä päälle. Tai jos se sininen ei tartu mustan päälle ni ekaks mustalla alueen ääriviiva, sinisellä sinne sisälle niitä Riipper-juttuja ja täytetään välit mustalla (8 . Ja ehottomasti kannattaa tehä joku testimaskeeraus ennen conia (Nimim. Shitt nää sarvet ei pysykään mun otsassa shit shit shit ja lähtö kahenkymmenen minuutin päästä SHIT)
Reply
Add a Comment: